Volei Alba Blaj va juca în grupa A a Ligii Campionilor, dacă va trece de Allianz MTV Stuttgart.

În 2 noiembrie, la Budapesta, a avut loc tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor, ediția 2018/2019.

În grupa A a Ligii Campionilor, Volei Alba Blaj va juca alături de campioana Europei și a Turciei, VakifBank Istanbul, campioana Franței, Béziers Volley și campioana Bulgariei, Maritza Plovdiv.

Campioana României, CSM București, a ajuns în Grupa E, alături de Dinamo Moscova (Rusia), Chemik Police (Polonia) și Fenerbahce Istanbul (Turcia).

O mult dorită calificare în grupele Ligii Campionilor ar aduce campioana Europei la Sibiu, într-o reeditare a finalei Ligii Campionilor 2018, de la București, Volei Alba Blaj – VakifBank Istanbul!

Allianz MTV Stuttgart a spulberat echipa olandeză Sliedrecht Sport, cu 3-0 (25-7, 25-12, 25-22), după ce, în urmă cu o săptămână, s-a impus cu același scor în Olanda.

Volei Alba Blaj și Allianz MTV Stuttgart vor lupta pentru unul din cele două locuri care mai sunt disponibile pentru ediția 2018/2019 a grupelor Ligii Campionilor.

Miercuri, 7 noiembrie, de la ora 18:00, va avea loc la Sibiu confruntarea tur cu Allianz MTV Stuttgart. Marți, 13 noiembrie, de la ora 20:00, la Stuttgart, este programată partida retur.

Citește și A doua victorie în Divizia A1 pentru Volei Alba Blaj