VIDEO: Hoți din apartamente prinși de polițiștii din Alba Iulia

Polițiștii din Alba Iulia au identificat doi bărbați din Baia Mare ca persoane bănuite de săvârșirea a 4 furturi din apartamente situate în cartierul Cetate al municipiului Alba Iulia. La percheziții, polițiștii au găsit bunuri susceptibile a proveni din furturi și  instrumente ce ar fi fost folosite la deschiderea ușilor. 

Sâmbătă, 21 decembrie 2019, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au efectuat percheziții domiciliare la doi bărbați, de 36 și 34 de ani, din Baia Mare, județul Maramureș, în legătură cu care exista suspiciunea că, la data de 18 decembrie 2019, ar fi spart 4 apartamente situate în cartierul Cetate al municipiului Alba Iulia și ar fi sustras bani și bijuterii în valoare totală de peste 17.000 de lei.

Cei doi ar fi folosit chei mincinoase și ar fi pătruns în apartamente, pe timp de zi,  când proprietarii acestora lipseau de acasă.

Unul dintre păgubiți s-a întors acasă și i-ar fi surprins pe cei doi în interiorul apartamentului.

Pentru a-și asigura scăparea aceștia ar fi lovit și ar fi împins victima, care, după dispariția lor, a constatat că îi lipsesc din locuință 12.000 de lei, 90 de euro și câteva bijuterii din aur.

La percheziții, polițiștii au găsit bunuri susceptibile a proveni din furturi, mai multe instrumente în legătură cu care există suspiciune că ar fi fost folosite la forțarea sistemelor de închidere ale ușilor și obiecte de vestimentație care ar fi fost purtate în timpul săvârșirii faptelor.

Cei doi bărbați sunt cercetați pentru tâlhărie calificată și furt calificat, iar în cursul zilei de ieri, 21 decembrie, față de cel de 34 de ani a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca azi, 22 decembrie, să fie prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii lor activități infracționale și recuperarea prejudiciilor.

Articolul precedentVolei Alba Blaj a câștigat primul meci din Liga Campionilor
Articolul următorSanctitatea Sa Papa Francisc a numit un nou episcop la Arhidieceza de Alba Iulia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.