,,Verbum”, din nou la întâlnirea cu creatorii

Întâlnirea lunii februarie a cercului de scriere creativă ,,Verbum”, va avea loc, joi, 28 februarie 2019 între orele 17:00 și 19:00, la sala de lectură a Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba. Tema lunii februarie fiind O altfel de literatură.

Întrunirea acestei luni este concepută de această dată ca un moment multiart în cadrul căruia poeții Marcel Vișa și Antonio Doda vor face improvizații lirice pe ritm de hip-hop, mixat de către Robert Puiu.

Antonio Doda va anima atmosfera cercului de scriere creativă printr-un scurt recital de chitară.

În această atmosferă de împletire a artelor, tema ,,Mister” stabilită ca punct de referință în creațiile membrilor cercului va fi abordată de fiecare participant care va prezenta la finalul întâlnirii propria creație.

Cercul Verbum este un spațiu al întâlnirii și dialogului, al comunicării prin cuvânt și alte tipuri de creație artistică și a luat ființă din dorința de a strânge la un loc persoane dornice să își expună talentul în fața unui public avizat, cu vârste diferite dar cu aceleași preocupări.

De-a lungul timpului cercul a strâns în jurul său un număr tot mai mare de membrii activi, dar și public dornic să asiste la ședințele de cerc extrem de creative și animate.

Proiectul se derulează lunar, în ultima zi de joi.

Articolul precedentFOTO : Horea, Cloșca și Crișan comemorați de copiii din Ighiu și Ighiel
Articolul următorMariana Gligor și Nicolae Coroiu vor fi premiați de Ministerul Culturii și Identității Naționale