Urmărit internaţional depistat la Sebeş

Un urmărit internaţional, condamnat de Judecătoria Deta pentru fapte de înşelăciune, a fost depistat de poliţiştii din Sebeş.

Poliţiştii au constatat în urma verificărilor că bărbatul este bănuit şi de o faptă de înşelăciune reclamată la poliţia Municipiului Sebeş, în luna august 2018, de un tânăr din municipiu.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş l-au depistat şi reţinut, la data de 07 ianuarie 2019, pe raza municipiului Sebeş, pe un bărbat de 41 de ani, din municipiul Timişoara, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, urmărit la nivel internaţional.

Bărbatul se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 2 ani închisoare, dispusă în luna octombrie 2018, de Judecătoria Deta.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul este bănuit şi de săvârșirea unei fapte de înşelăciune reclamată Poliţiei Municipiului Sebeş la data de 22 august 2018.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în după amiaza zilei de 21 august 2018, s-ar fi întâlnit cu un tânăr de 23 de ani, din municipiul Sebeş, pentru a cumpăra un telefon mobil, contra sumei de 2.800 de lei. În momentul efectuării plăţii, bărbatul ar fi reuşit să-l înşele pe tânăr, care, în schimbul telefonului ar fi primit doar 190 de lei.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un nou dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de înşelăciune.

Acesta a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat de Judecătoria Deta.

Articolul precedentFOTO: Volei Alba Blaj a transferat pe una dintre cele mai valoroase tinere voleibaliste din România
Articolul următorAcțiune a polițiștilor din Baia de Arieș pe DN75, între Lupşa şi Ocoliş

Comments are closed.