FOTO: Volei Alba Blaj a transferat pe una dintre cele mai valoroase tinere voleibaliste din România

Extrema Sorina Miclăuș este noua achiziția a celor de la Volei Alba Blaj. Jucătoare va împlini 20 de ani pe 15 aprilie.

Sorina Miclăuș, originară din Brașov, a semnat un contract pe un an și jumătate cu vicecampioana Europei și vine la Volei Alba Blaj de la UVT Agroland Timișoara (foto), echipă care i-a oferit, în acest sezon, debutul în Divizia A1.

Am fost foarte onorată de interesul celei mai bune echipe din România și de aceea am acceptat cu bucurie să vin la Blaj și să progresez în carieră.

Sper să mă integrez cât mai repede în colectivul echipei, să mă ridic la așteptările pe care le are clubul și, treptat, să joc cât mai mult și mai bine pentru Volei Alba Blaj” – a declarat noul număr 5 al vicecampioanei Europei.

Sorina Miclăuș s-a aflat, vara trecută, în pregătire cu naționala de senioare a României, ea fiind componentă a loturilor naționale de cadete și de junioare.

La nivel de juniori, Sorina Miclăuș are în palmares trei medalii: bronz alături de CS Bravol Brașov (2015, Cadete), aur (2017, Divizia Junioare) și argint (2018, Divizia Junioare), ultimele două cu Agroland Timișoara.

Transferul Sorinei Miclăuș reprezintă doar un pas în obiectivul de a aduce la Blaj tinere voleibaliste românce de mare perspectivă.

Clubul nostru însă va fi foarte atent în alegerea jucătoarelor transferate, exemplul cel mai clar fiind dat de faptul că primele două voleibaliste din România sunt de la Volei Alba Blaj.

Prin semnarea unui contract pe un sezon și jumătate cu Sorina Miclăuș, Volei Alba Blaj dorește să aibă continuitate la nivelul lotului de jucătoare.

Până acum, clubul nostru are asigurate, pentru sezonul viitor, serviciile a trei voleibaliste tinere: Maja Aleksić, Aleksandra Ćirović și Sorina Miclăuș.” – au declarat cei de la Volei Alba Blaj.

Articolul precedentPrimele două ordine de protecţie provizorii emise în Alba
Articolul următorUrmărit internaţional depistat la Sebeş

Comments are closed.