Un polițist și un jandarm au reușit să îl oprească din acțiunea sinucigașă pe un bărbat din Alba Iulia

Un polițist și un jandarm au intervenit la timp și au reușit să îl oprească din acțiunea sinucigașă pe un bărbat din Alba Iulia. ”Nu ne-am făcut decât datoria și ne bucurăm că am reușit să salvăm o viață”.

 

Alarma a fost dată sâmbătă seara, în jurul orei 22.00, când agentul principal Alb Alexandru din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției Municipiului Alba Iulia și sergent major Oniche Bogdan, din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba, colegi în patrula mixtă de siguranță publică, se pregăteau să iasă din serviciu.

 

Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că are informații certe că o cunoștință de-a sa intenționează să își ia viața.

 

Primii care au ajuns la apartamentul în care se afla presupusul sinucigaș au fost Alexandru și Bogdan. Ușa era încuiată, iar nimeni din interior nu a răspuns la sonerie, motiv pentru care cei doi au hotărât să o spargă.

 

Au reușit să intre în apartament, iar în una dintre încăperi l-au găsit pe un bărbat de 46 de ani care încerca să se sinucidă.

 

Acesta s-a oprit din acțiunea sa, a realizat ce greșeală urma să facă și a început să plângă.

 

Bărbatul a fost preluat de ambulanță și a fost transportat la spital.

 

”Nu ne-am făcu decât datoria și suntem bucuroși că am putut salva o viață” au spus, cu modestie, cei doi colegi de patrulă.

 

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentPentru perioada de tranziție, coeficienții pe baza cărora se calculează dimensiunea economică a exploatațiilor rămân neschimbați
Articolul următorProtestul de noaptea trecută s-a lăsat cu dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor, instigare publică și împiedicarea circulației pe drumurile publice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.