În cursul zilei de joi, 14 februarie, șeful Biroului Rutier din cadrul Poliției Locale din Alba Iulia a fost reținut, pentru 24 de ore.

Marius Rece este acuzat pentru hărțuire și amenințare la adresa fostei sale soții. Șeful Biroului Rutier din cadrul Poliției Locale din Alba Iulia a fost dus în arestul poliței din Deva.

Fosta soție, care în trecut a activat în cadrul IPJ Alba, este în prezent angajată a M.A.I. Cei doi se luptă în acest moment pentru tutela copiilor. Marius Rece a postat pe contul său de facebook texte cu trimitere la fosta sa soție.

UPDATE IPJ Alba:

Poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un bărbat de 43 de ani care este cercetat pentru infracţiunea de hărţuire

La data de 14 februarie 2019, poliţişti de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un bărbat de 43 de ani, din Alba Iulia, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii hărţuire.

În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că, în perioada august 2018-februarie 2019, bărbatul de 43 de ani, din Alba Iulia a trimis, în repetate rânduri, soției sale, de 37 de ani, din Alba Iulia, de care este separat în fapt, mai multe mesaje telefonice, care conţin expresii jignitoare, totodată informând-o că este urmărită de către polițiști, fapt ce i-a creat victimei o stare de temere.

Faţă de bărbatul de 43 de ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore urmând ca în cursul zilei de astăzi, 15 februarie 2019 sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurilor legale.

Faţă de bărbat cercetările sunt continuate de către poliţişti sub aspectul săvârșirii infracțiunii de hărţuire.

Potrivit unor surse, șeful Biroului Rutier din cadrul Poliției Locale din Alba Iulia este principalul suspect în incendierea autoturismului fostei sale soții.

Reaminitim că, pe strada Uricani din Alba Iulia, detașamentul de pompieri a intervenit marți, 9 octombrie 2018, în jurul orei 03.20, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism.

Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Pompierii militari au acționat cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD.

Ca urmare a acestui incendiu, a ars autoturismul în proporție de 90%.

În urma intervenţiei, s-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de aproximativ 400.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 70.000 lei.

„Poliţiştii din Alba Iulia fac cercetări pentru identificarea autorului unei fapte de distrugere prin incendiere, în urma căruia un autoturism a ars aproape în totalitate.

La data de 9 octombrie 2018, în jurul orei 03.20, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că la un autoturism parcat pe strada Uricani din Alba Iulia, a izbucnit un incendiu la un autoturism.

Incendiul a fost stins de către lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Unirea” Alba, iar potrivit concluziilor acestora, incendiul ar fi fost provocat, intenţionat.

În urma acestuia, autoturismul a ars în proporţie de 90%.

În cauză a fost deschisă o anchetă penală sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere, iar cercetările sunt continuate pentru identificarea autorului faptei şi tragerea lui la răspundere penală.„, se arată într-un comunicat remis de IPJ Alba.