Răbulea Andrei este un tânăr polițist din Galda de Jos, județul Alba. La doar 27 de ani, acesta a fost diagnosticat cu anevrism disecant pe artera cerebrală medie dreaptă și are nevoie de ajutor financiar pentru a ajunge la tratament în stăinătate.

Andrei este polițist la serviciul rutier în Alba Iulia, iar în urma unei dureri de cap și la insistențele colegilor s-a prezentat la SJU Alba unde a aflat diagnosticul crunt, fiind de urgență transferat la Târgu Mureș.

Cu ocazia manifestărilor zilei Poliției Române organizate la Alba Iulia, colegii lui Andrei au amplasat mai multe urne pentru a strânge donații pentru tânăr.

De asemenea, mama lui Andrei a postat un mesaj emoționant pe Facebook în speranța că oamenii cu suflet mare vor sări în ajutorul băiatului.

”Există momente în care problemele cu care ne confruntăm ne depășesc, iar, pentru a izbândi, avem nevoie de sprijinul semenilor noștri.

Într-o astfel de situație se află fiul nostru, Andrei, care de puțin timp a fost diagnosticat cu anevrism disecant pe artera cerebrală medie dreaptă, iar tratamentul chirurgical prin by-pass intra-extra cranian de care are nevoie, nu se efectuează în niciun centru neurochirurgical din România, astfel are nevoie de intervenție chirurgicală la o clinică din străinătate.

Având în vedere costurile ridicate ale tratamentului, operației și recuperării vă adresăm rugămintea de a-l sprijini benevol, într-unul din conturile:

IBAN (moneda Lei/ RON) : RO20INGB0000999913629342
Cod SWIFT/BIC: INGBROBU

IBAN (moneda Euro) :RO05INGB0000999913629418
Cod SWIFT/BIC: INGBROBU,

deschise la ING pe numele Răbulea Andrei Ioan.

Vă suntem recunoscători și vă mulțumim anticipat!”

Sursa: Realitatea de Alba