Un bărbat din comuna Lupşa şi-a bătut tatăl

Un bărbat de 27 de ani, din comuna Lupşa a fost reținut de poliţiştii. Acesta şi-a agresat tatăl. Bărbatul, care consumase băuturi alcoolice, nu este la prima faptă de acest fel, acesta fiind cercetat sub control judiciar, pentru fapte de violenţă comise asupra tatălui său şi în luna noiembrie 2018.

Bărbatul din comuna Lupşa reţinut de poliţişti pentru că şi-a agresat tatăl, va fi cercetat în stare de arest preventiv.

La data de 12 decembrie 2018, bărbatul de 27 de ani, din Valea Holdorii, comuna Lupşa, reţinut de poliţişti pentru violenţă în familie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Procurorii l-au prezentat în faţa instanţei de judecată, care a dispus cercetarea în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Potrivit IPJ Alba, la data de 11 decembrie 2018, poliţiştii Postului de Poliţie Lupşa, sprijiniţi de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Baia de Arieş, au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 27 de ani, din localitatea Valea Holdorii, comuna Lupşa.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în noaptea de 09/10 decembrie 2018, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi avut discuţii în contradictoriu cu tatăl său şi l-ar fi agresat.

Bărbatul nu este la prima faptă de acest fel, acesta fiind cercetat sub control judiciar pentru violenţă în familie şi ameninţare, măsură dispusă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, după ce în 10 noiembrie 2018 l-ar fi agresat pe tatăl său şi l-ar fi ameninţat cu moartea şi cu incendierea locuinţei.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 12 decembrie 2018, bărbatul să fie prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Judecătoriei Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Articolul precedentObiecte pirotehnice confiscate din parcarea unui supermarket din Alba Iulia
Articolul următorBărbat prins cu 35 de brazi tăiaţi ilegal

Comments are closed.