Un bărbat din Alba Iulia este cercetat pentru lovire sau alte violențe, amenințare, violare de domiciliu și șantaj. A fost reținut de polițiști și va fi prezentat în fața magistraților.

La data de 12 decembrie 2021, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 38 de ani, din Alba Iulia, care este bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni.

Se pare că, la data de 12 decembrie 2021, în jurul orei 08.30 acesta ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuințe din localitatea Vințu de Jos, a unui bărbat, de 34 de ani, iar în urma unor discuții contradictorii l-ar fi agresat și l-ar fi amenințat, cu moartea.

Bărbatul este cercetat și de polițiștii din Aiud, după ce, tot ieri, 12 decembrie, în jurul orei 14.00, s-ar fi deplasat, împreună cu alte două persoane, pe raza municipiului Aiud, unde ar fi șantajat un bărbat care i-ar datora o sumă de bani.

În cursul zilei de azi, 13 decembrie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Sursa: Realitatea de Alba