Turiștii din stațiunea Arieșeni au primit măști de protecție de la jandarmii montani

 La sfârșitul săptamânii trecute, la nivelul Postului de jandarmi montan Arieșeni, au fost organizate  mai multe acțiuni desfășurate cu scopul ca turiștii prezenți pe pârtiile de schi să respecte normele de protecție sanitară. Turiștii care nu au avut mască de protecție asupra lor au primit una de la jandarmi și totodată au primit recomandarea ca aceasta să fie purtată permanent și să își acopere nasul și gura.

Din cei aproape 2000 de turiști din câți au fost prezenți în stațiunea Arieșeni din județul Alba, au fost legitimați aproape un sfert și s-au aplicat 52 de avertismente scrise la Legea 55/2020 și alte 50 de persoane au fost avertizate verbal. Nici societățile comerciale nu au fost exceptate, jandarmii verificând un număr de 34 de societăți comerciale. 

  Pentru a evita creșterea numărului de infectări și a îmbolnăvirilor, facem apel la cetățeni să respecte cu strictețe prevederile legale incidente și să semnaleze cazurile de încălcare a normelor de protecție sanitară fie direct echipajelor de jandarmerie, fie prin apel la TelVerde 0800 800 165

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentNu scăpăm de ger și de vânt! Avertizare COD GALBEN
Articolul următorSăptămâna de vreme. Prognoza meteo 15-19 februarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.