Trei jandarmi albaiulieni au ieşit la pensie

Pentru plutonier adjutant Bălaş Teodor, plutonier adjutant şef Mărgineanu Horea-Călin şi plutonier adjutant Fleşeriu Liviu Marius a sosit clipa în care şi-au luat rămas bun de la colegii din cadrul Jandarmeriei Alba.

Cei trei au activat în cadrul acestei instituţii între 26 şi 27 de ani, iar momentul despărţirii a fost unul extrem de emoţionant.

Ceremonia de trecere în rezervă a avut loc la sediul I.J.J. Alba şi a debutat cu citirea ordinelor de trecere în rezervă şi a continuat cu acordarea unor diplome de excelenţă pentru întreaga activitate desfășurată, în calitate de subofiţeri, pentru siguranţa cetăţenilor.

Întregul colectiv al Jandarmeriei Alba este convins că, deşi cei trei au plecat din rândul cadrelor active şi au ajuns la punctul obligatoriu de trecere, pe care toţi ni-l dorim să fie la fel de onorant, vor rămâne cu gândul şi cu sufletul alături de Jandarmerie şi vor participa la festivităţile pe care această instituţie le va organiza.

Suntem conştienţi că am pierdut trei profesionişti, însă ne bucurăm sincer pentru ei şi le dorim să aibă parte numai de bucurii, pe care să le trăiască alături de familie, pentru că de acum putea să aloce mult mai mult timp companiei celor dragi. ” – a declarat reprezentantul jandarmilor.

Articolul precedentAlba : Peste 100 de elevi învață de luni în prima școală smart din mediul rural din România
Articolul următorTânăr cercetat în stare de arest preventiv

Comments are closed.