Temperaturi de vară la final de octombrie. Zonele în care valorile urcă până la 27 de grade Celsius

Meteorologii au anunțat că se vor înregistra temperaturi de vară la finalul lunii octombrie. Specialiștii au spus în ce zone vor urca valorile până la 27 de grade Celsius, în următoarele zile, dar și când și în ce regiuni sunt așteptate ploi.

 

„În partea de sud a țării vorbim de aceste temperaturi (n.r. 27-28 de grade Celsius): Oltenia, Muntenia, zona Dobrogei. Vorbim de temperaturi foarte ridicate, comparabile cu cele mai ridicate înregistrate vreodată la final de octombrie. Ne bucurăm de un început sau final de vară, pentru că vremea va fi foarte frumoasă în partea de sud a țării.

În partea de nord a țării, în jumătatea de nord a țării, destul de mulți nori astăzi, poate din când în când și ceva reprise de ploaie, dar și acolo temperaturi de aproape 20 de grade, ușor peste 20 de grade. Practic, și acolo o vreme foarte caldă, însă cerul din când în când acoperit și, cum spuneam, azi s-ar putea să plouă în reprize scurte, dar foarte slab cantitativ.

 

În București, vreme foarte frumoasă astăzi și zilele viitoare. Astăzi, temperaturi de 25-26 de grade Celsius și zilele viitoare, de 20-22 de grade. Mult soare, dimineți cu plăcute cu temperaturi de 10 grade Celsius, ne bucurăm de un final de octombrie foarte cald și cu temperaturi mai degrabă de început de septembrie”, a precizat Robert Manta, meteorolog ANM.

Articolul precedentO nouă subvariantă Omicron crește infectările COVID-19 în Europa – Cele 5 țări în care este deja prezentă
Articolul următorTradiția dinainte de Sf. Dumitru care ar putea aduce AMENZI. La ce trebuie să aibă grijă românii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.