Tânăr din județul Hunedoara reținut de polițiștii din Cugir

Un tânăr din județul Hunedoara a fost reținut de polițiștii din Cugir fiind bănuit că în ultimele două săptămâni ar fi încercat să fure din 5 magazine și a furat din două.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Cugir au continuat cercetările în legătură cu un tânăr de 28 de ani, din Călan, județul Hunedoara, prins în flagrant, în noaptea de 26/27 octombrie 2019, în timp ce încerca să pătrundă, prin efracție, într-un magazin din Cugir.

În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că, în ultimele două săptămâni, tânărul ar fi încercat să pătrundă, prin efracție în alte 4 magazine din oraș și ar fi pătruns, de două ori, într-un magazin specializat în comercializarea de unelte și materiale de construcții de unde ar fi sustras bunuri în valoare de peste 1.500 de lei. Toate faptele ar fi fost săvârșite pe timp de noapte.

Față de tânăr, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă de furt calificat, iar în cursul zilei de azi, 30 octombrie, îl vor prezenta în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Reamintim că la data de 27 octombrie 2019, în jurul orei 04.45, polițiștii Compartimentului Investigații Criminale din cadrul Poliției Orașului Cugir l–au surprins, în flagrant, pe un tânăr de 28 de ani din Călan, în timp ce se pregătea să dea o spargere la un magazin din Cugir.

Tânărul era pe cale să forțeze ușa unei societăți comerciale cu o șurubelniță, purtând, pe ambele mâini, mănuși.

Polițiștii au găsit asupra sa și o daltă, de care, intenționa, cel mai probabil, să se folosească, pentru a pătrunde prin efracție.

Față de acesta a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tentativa la furt calificat.

Articolul precedentVești minunate pentru 40 de copii din Alba Iulia
Articolul următorGamă largă de afecțiuni ale vederii, tratată la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia. Sfaturi pentru pacienți

Comments are closed.