Student în practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba

Începând de luni, 22.07.2019 și până pe data de 02.08.2019, în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba se va desfăşura stagiul de practică pentru un student din cadrul Academiei de Poliție “Al. I. Cuza” București.

De loc, din județul Alba, Teoc Valentin a ales să-și continue studiile la Academia de Poliție “Al. I. Cuza” București, arma jandarmi.

Nu are militari în familie dar și-a dorit de mic copil să îmbrace uniforma de jandarm, să devină ofițer, cunoscând că deși mediul militar este unul riguros, îi va aduce nenumărate satisfacții și împliniri.

A terminat anul trecut liceul, dar dorința de a ajunge să studieze pe băncile academiei, l-a ambiționat să se pregătească foarte bine atât pentru examenul maturității cât și pentru admiterea la facultate.

În cadrul acestui stagiu de pregătire, studentul va desfăşura misiuni specifice Jandarmeriei Române, având astfel posibilitatea să-şi însuşească deprinderile practice ale activităţii de ofițer jandarm, sub îndrumarea unui tutore profesional.

Articolul precedentScandal la festivalul organizat pe muntele Găina
Articolul următorUrmărit internațional din județul Galați, reținut în Cugir

Comments are closed.