Soluția care poate asigura independența energetică a României: invenție unică. Secretul din spatele unor descoperiri remarcabile

Inventatorul Iuliean Horneț a participat la Conferința Națională Renaștem. Acesta a explicat cum invenția lui poate asigura independența energetică a României. Mai mult, acesta spune că și ogoarele afectate grav de secetă pot deveni din nou terenuri fertile. 

 

Compania lui Iuliean Horneț este specializată în fabricarea de echipamente performante pentru producerea energiei termice cu peleți produși din orice biomasă.

„Toată partea de biomasă poate fi transformată și asigură energia sau independența energetică a României în toate sectoarele. Pot să refacă terenul deșertificat sau să refacă toate terenurile și fertilitatea lui naturală cu acea minunată… magie, care se numește biochar”, a declarat inventatorul.

Iuliean Horneț a dezvăluit și secretul invenției sale.

 

„Este, să spunem așa… multă muncă, în primul rând, este multă cunoaștere pe care trebuie să o ai. E un îndemn divin de a te apuca să faci ceea ce lumea nu vrea astăzi de exemplu. De a te apuca să muncești 20 de ani, să-ți cheltui peste 20 de milioane de euro pentru a face bine planetei și omenirii”, a mai spus Horneț. 

Articolul precedentVremea 27 noiembrie – Ninsori și temperaturi de îngheț – Unde va fi cel mai frig
Articolul următorMisteriosul ÎMPĂRAT roman al DACIEI chiar a existat. Un studiu britanic a reparat o nedreptate istorică în cazul lui Sponsian

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.