Solidaritate în pandemie. Polițiștii din Alba au donat plasmă

Polițiștii din Alba, care s-au vindecat de noul Coronavirus, donează sânge pentru obținerea de plasmă și îi îndeamnă pe toți cei care au învins boala să li se alăture.   

Vineri, 11 decembrie 2020, la Centrul de Transfuzii Sanguină Alba s-au prezentat primii polițiști din cei 17 care, până acum, și-au exprimat dorința de a-i ajuta pe bolnavii de coronavirus  ce au nevoie de transfuzii de plasmă imunizantă.  

 

”Misiunea noastră de zi cu zi presupune să ajutăm oameni. Momentele dramatice prin care trec unii semeni de-ai noștri, din cauza infectării cu virusul SARS COV 2, ne arată că e nevoie de ajutor, pentru a da o șansă vieții. Noi, cei care am trecut prin această boală, mai greu sau mai ușor, dorim să-i sprijinim pe cei mai puțin norocoși să se facă bine”, a declarat unul dintre polițiștii care a donat deja.

 

Inspectoratul de Poliție Județean Alba va continua să-i încurajeze pe polițiștii care  s-au vindecat de coronavirus să doneze sânge, pentru recoltarea de plasmă imunizantă și face un apel la cetățenii care se află în aceeași situație să se alăture acestei campanii.

 

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentCHECK-IN. Cea mai friguroasă capitală europeană. Zeci de mii de bucureșteni, în frig
Articolul următorPolițiștii, cu ochii pe hoții de lemne și brazi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.