Simona Halep, în semifinale la Wimbledon 2022 – Emoții pe finalul meciului cu Amanda Anisimova

Simona Halep a predat o lecție de tenis până la 6-2, 5-1, scor la care teama de victorie și-a făcut loc în mintea jucătoarei noastre.

Și-a pierdut brusc din agresivitate, din claritate și din inspirație, iar Amanda Anisimova a revenit până la 5-4 și trei mingi de break. Pe un final încordat, Simona a reușit să închidă meciul și să se califice în semifinalele de la Wimbledon 2022.

Timp de aproape 50 de minute (până la 6-2, 5-1) a existat o singură jucătoare pe terenul central de la All England Club: Simona a fost agresivă, inspirată, cu o deplasare foarte bună, cu un serviciu sigur (nu cedase vreun game de la lansare) și cu o încredere care i-a sădit adversarei pietre grele în moral.

O celebră zicală din tenis spune că cel mai greu este să închizi un meci: emoțiile te pot cuprinde, îndoiala își poate face loc în minte, iar jocul poate scădea în intensitate. Toate s-au întâmplat și în cazul Simonei, iar Amanda a prins puteri nebănuite. A revenit până la 5-4 și 0-40 (trei mingi de 5-5). Cumva, Simona a reușit să salveze șansele de break și să închidă la timp un meci care risca să-i scape printre degete.

După 63 de minute, Halep a avut câștig de cauză, scor 6-2, 6-4, obținând astfel calificarea în semifinalele de la Wimbledon 2022.

SURSA: HOTNEWS.RO

Articolul precedentSimona Halep, în semifinale la Wimbledon 2022 – Emoții pe finalul meciului cu Amanda Anisimova
Articolul următorDavid Popovici, AUR în prima finală de astăzi, de la Europenele de înot pentru juniori

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.