Schimbări radicale ale vremii – temperaturile scad semnificativ. Prognoza meteo până pe 22 noiembrie

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe o lună. Află cum va fi vremea, în fiecare regiune a țării, în intervalul 25 octombrie – 22 noiembrie 2021. 

Săptămâna 25.10.2021 – 01.11.2021

Cu excepția regiunilor nord-estice, unde valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, temperaturile medii se vor situa sub cele specifice acestei perioade.

Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 01.11.2021 – 08.11.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă ușor mai accentuată în cele nord-estice și la munte.

Cantitățile de precipitații vor avea o tendință deficitară în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice și sud-estice.

Săptămâna 08.11.2021 – 15.11.2021

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile sud-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 15.11.2021 – 22.11.2021

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o tendință deficitară în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Articolul precedentNumirea procurorilor, în pixul lui Iohannis: Interimat de un an la Parchete – Procedura de numire, BLOCATĂ
Articolul următorCampanie de deturnare a conturilor de YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.