Scandal într-un local din Alba Iulia. Trei bărbați reținuți de polițiști

Polițiștii din Alba Iulia au reținut trei bărbați din oraș, cercetați pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Bărbații ar fi agresat alte 3 persoane în urma unui conflict izbucnit într-un local public din municipiu.

La data de 04 octombrie 2019, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 42 de ani, din Alba Iulia, care în noaptea 27/28 septembrie, în timp ce se aflau într-un local public din Alba Iulia se pare că ar fi agresat alți trei bărbați pe fondul unor neînțelegeri spontane.

Agresiunile ar fi continuat și în afara localului public, pe o strada din apropierea acestuia.

Alături de cei trei bărbați, în scandal a mai fost implicat și un tânăr de 27 de ani, care este cercetat în stare de libertate, pentru aceleași fapte.

În cursul zilei de astăzi, 04 octombrie 2019, cei trei bărbați vor fi prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor comiterii faptelor.

Articolul precedentPoliţiştii au confiscat 550,21 mc de material lemnos
Articolul următorBărbat reținut pentru violare de domiciliu și distrugere

Comments are closed.