SCANDAL după prima extragere la Loteria Vaccinării! Modul de desfășurare al extragerii, CONTESTAT. Ce alte NEMULȚUMIRI mai au oamenii

La mai bine de 10 ore de la prima extragere la Loteria vaccinării, autoritățile române nu au publicat nicăieri rezultatele extragerii, deși acestea trebuiau postate pe site-urile Loteriei Romane www.loto.ro, Ministerului Economiei și Ministerului Sănătății. În plus de asta, oamenii sunt total nemulțumiți de modul în care au fost extrași cei 80 de câștigători săptămânali.

Reamintim că  numărul câștigător al marelui premiu săptămânal în valoare de 100.000 de lei este: 0 8 3 5 7 7.

Celelalte 80 de premii au fost date consecutiv după numărul iniția extras. Mai exact, ceilalți 80 de câștigători au fost identificați ca fiind următoarele 80 de numere de ordine consecutivă începând cu numărul de ordine imediat următor celui extras drept câștigător.

 

Oamenii au crezut că vor fi 81 de extrageri, nu o singură extragere, respectându-se astfel regula premierii explicată anterior. Drept urmare, comentariile nu au întârziat să apară, participanții la Loteria vaccinării exprimându-și nemulțumirea față de modul în care s-a făcut extragerea. 

„Foarte neinspirata soluție au găsit. Probabil că oamenii își înscriu toată familia o dată și au numere consecutive și practic câștiga câteva familii”, a scris un participant la campanie.

 

„O extragere făcută total aiurea. Un singur număr extras pentru marele premiu săptămânal, restul de 80 câștigători fiind numere consecutive după câștigătorul marelui premiu. Adică dacă dai 81 premii faci 81 extrageri, nu o singură extragere și restul îi iei la grămadă unul după altul”, este depărere o altă persoană.

Conform regulamentului în vigoare, La Loteria vaccinării se acordă 1.139 premii, în valoare totală de 15 milioane lei, după cum urmează:
– 81 de premii săptămânale (80 de premii săptămânale + 1 premiu mare săptămânal);
– 3 premii lunare (câte 1 premiu în ultima săptămână a fiecărei luni);
– 2 premii la finalul Loteriei Programului național de vaccinare, respectiv în luna 3

Loteria vaccinării constă în extragerea aleatorie de numere în vederea acordarii de premii în bani tuturor persoanelor vaccinate cu schema completă de vaccinare anti-Covid, care și-au generat certificatul digital al UE privind COVID-19 pe baza CNP-ului și care se înscriu pentru participare la extrageri în aplicatia disponibilă pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro.

Ulterior înscrierii, participantul primește un număr de ordine alocat cronologic, corespunzător momentului înregistrării acestuia în aplicație. Aplicația permite atribuirea unui singur număr de ordine alocat aceluiași CNP. Numărul de ordine alocat se transmite prin e-mail către contul de e-mail al utilizatorului autentificat pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro

 

Loteria vaccinării se desfășoară pe parcursul a 14 săptămâni, în perioada 3 octombrie – 31 decembrie 2021 și constă în 19 extrageri organizate în zilele de duminică/vineri, pe parcursul a 14 săptămâni, astfel:
– 14 extrageri, respectiv câte 1 extragere pe săptămână
– 3 extrageri, respectiv câte 1 extragere în fiecare lună
– 2 extrageri organizate în săptămâna 14, respectiv în ultima săptămâna a acțiunii.

Articolul precedentSezonul rece se apropie, cum și de când se vor compensa facturile de energie și gaze
Articolul următorMinistrul de Interne promite că „azi sau mâine” se vor anunța excepțiile privind purtarea măștii în aer liber

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.