Ministrul de Interne promite că „azi sau mâine” se vor anunța excepțiile privind purtarea măștii în aer liber

Ministrul de Interne Lucian Bode a declarat, luni, că azi sau mâine dimineață se va clarifica situația purtării măștii în aer liber. Anunțul vine după ce secretarul de stat raed Arafat a precizat, sâmbătă, că masca redevine obligatorie și în spațiile deschise. 

„Vom explica exact care sunt excepțiile pentru că este anormal să porți mască în momentul în care te plimbi prin parc, în momentul în care participi cu 10 prieteni maxim la o activitatea sportivă”, a declarat Bode.

Lista excepțiilor de la purtarea măștii va fi inclusă într-un ordin comun al ministrului Sănătăţii şi al ministrului Afacerilor Interne.

 

Sâmbătă, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a declarat că în localităţile în care se înregistrează o incidenţă de peste 6 cazuri de SARS-CoV-2 la mia de locuitori, purtarea măştii va fi obligatorie în aer liber, dar cu anumite excepţii ce urmează a fi anunțate.

Articolul precedentSCANDAL după prima extragere la Loteria Vaccinării! Modul de desfășurare al extragerii, CONTESTAT. Ce alte NEMULȚUMIRI mai au oamenii
Articolul următorRenate Weber: Certificatul verde, practic, nu mai există în România. Suntem unicat în UE – Explicațiile Avocatului Poporului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.