Rotary Club a adus BUCURIE LA…ONCOLOGIE

Nu mică a fost surpriza celor aflați internați în această secție modernă a Spitalului Județean Alba când au auzit pe hol cântând pianul, glasul copiilor ce au cântat celebrul cântec de Crăciun ”O, brad frumos”, apoi sunetele îngerești ale flautelor, glasul puternic al tenorului, ce au intonat colinde și cântece de Crăciun, toate împletite în cununa frumuseții spirituale a Nașterii Domnului Isus Christos!

Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis în parteneriat cu Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia au adus momente de înălțare, de împăcare sufletească și de bucurie acolo unde este foarte multă suferință.

Elevi, profesori ai Liceului de Arte Regina Maria din Alba Iulia și membri din Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis și-au dat mâna și au dăruit timp și suflet pentru a aduce mângâiere, dragoste și BUCURIE LA…ONCOLOGIE.

Interpreții au fost răsplătiți cu aplauze și mulțumiri pentru acest minunat proiect.

Pentru a împărtăși bucuria, înainte de plecare, cu toții au colindat în curtea spitalului minunatele colinde ”Noapte de vis” și ”O, ce veste minunată”, iar numărul celor ce au ieșit la geamuri pentru a-i asculta a fost cea mai mare bucurie pe care au primit-o colindătorii!

Articolul precedentChristmas Time la Biblioteca Județeană Alba
Articolul următorAcțiunea „Foc de artificii” continuă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.