Protest în Piața Victoriei. Transportatorii blochează Capitala cu TIR-urile

Protest de amploare în Capitală. Zeci de transportatori se află în fața guvernului. Oamenii au venit cu tirurile în Piața Victoriei. Aceștia sunt nemulțumiți de intenția Executivului de a impozita retroactiv diurnele șoferilor, dar și de creșterea tarifelor RCA. Mai mult, cei din domeniu amenință că vor bloca întreaga țară și vor încalca limitele impuse la mitinguri. 

REVENDICĂRILE TRANSPORTATORILOR
– eliminarea impozitării diurnelor retroactiv, pe ultimii 5 ani
– despăgubirile șoferilor care au ajuns în service-urile auto
– stoparea creșterii nejustificate a prețurilor pentru polițele RCA
Sursa: Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România 

Camionagii au mers în coloană pe Șoseaua Ștefan cel Mare din Capitală, claxonând fără întrerupere, la primele ore ale dimineții.

„Ultima oră! UNTRR merge mai departe cu protestul, UNTRR nu a participat astăzi la întâlnirea de la Ministerul Finanțelor. Invităm pe toată lumea la protest și toate asociațiile pentru a decide mâine în piața Victoriei ce decizii vor fi luate”, a transmis Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentCulisele Statului Paralel | Căsătoriile LGBT, cine vrea schimbarea legislației în România și ce face Ministerul de Interne
Articolul următorCîmpeanu: ”ne întrebăm cu toții cum am ales această limită de  prag de 6 la mie. Nu credeam că ne vom mai apropia de acest prag!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.