Proiectul ”Pauza de joacă” a fost inaugurat, ieri, la Alba Iulia.
 
”O bucurie pentru copii, dar și pentru părinți deopotrivă, spațiul inaugurat astăzi este în suprafață de aproximativ 400mp, și este dispus în curtea Școlii Gimnaziale nr. 1 „Vasile Goldiș”.
Acesta este unul dintre proiectele venite din partea societății civile, pe sesiunea 2020 a bugetării participative, respectiv din partea doamnei Laura Iviniș, susținută de un grup de copii, părinți și profesori. Dar, dincolo de orice, este o investiție normală, plecată din dorința oamenilor, iar eu voi încuraja tot mai mult implicarea albaiulienilor în proiectele administrației locale.
Alba Iulia are nevoie de foarte multe locuri de joacă pentru copii și asta vom face în următoarea perioadă, așa cum le-am promis oamenilor cu care mă văd zilnic în diverse puncte, mai mult sau mai puțin fierbinți, din oraș.
O știți și voi, dragi albaiulieni, o știu și eu: consilierii locali sunt reprezentanții oamenilor în organul deliberativ și legislativ al comunității. Dar asta nu va însemna niciodată faptul că societatea civilă are dreptul să se exprime doar o dată la 4 ani, la urne…și atât! Eu funcționez altfel și deja cred că știți și dumneavoastră faptul că sunt deschis și criticilor constructive, dar sunt și un primar care nu am nicio rușine sau frică să ies în oraș, să mă plimb printre oameni. Toate acestea pentru că îmi îndeplinesc atribuțiile cu o foarte mare sinceritate.
Le doresc copiilor să se bucure de această investiție, dintr-un lung șir ce vor urma la Alba Iulia, iar părinților și profesorilor să vegheze la sănătatea lor și a celor mici.”, a declarat Gabriel Pleșa, primarul municipiului Alba Iulia.

Sursa: Realitatea de Alba