25.6 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie 2024
Acasă Actual Prognoza meteo, 27 octombrie. Vreme caldă și frumoasă în toată țara. În...

Prognoza meteo, 27 octombrie. Vreme caldă și frumoasă în toată țara. În ce zone vor fi cele mai ridicate temperaturi

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 27 octombrie.
 
Vremea va fi frumoasă și caldă în majoritatea regiunilor țării. Temperaturile maxime vor ajunge pănă la 22 de grade. Sunt așteptate și câteva ploi slabe.

Vremea se menține frumoasă și mai caldă decât ar fi normal pentru sfârșitul lunii octombrie. Cerul va fi variabil, dar în prima parte a zilei, în regiunile intracarpatice își va face apariția ceața.

În nord-vestul, centrul și estul teritoriului pot apărea ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări pe crestele Carpaților Meridionali.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 15 și 22 de grade. Cele minime se vor situa între 0 și 2 grade în estul Transilvaniei și 12-13 grade pe litoral. În restul țării vor fi cuprinse între 5-8 grade.

Vremea în București

Și în Capitală, vremea se menține mult mai caldă decât ar fi normal în această perioadă a anului. Cerul va fi variabil pe tot parcursul zilei, iar vântul va sufla slab şi moderat. Spre seară pot apărea ploi slabe. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimã va coborî până în jurul valorii de 9 grade.

Articolul precedentEurobarometru: 81% dintre cetățenii români încurajează inovarea în domeniul concurenței
Articolul următorBursa de makeri: 3 luni studio gratuit, resurse și know how pentru startupuri la Nod Makerspace

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.