Președintele Ungariei, mesaj șocant lansat din România – Ce spune de Ardeal, de la pelerinajul de la Șumuleu Ciuc

Mesaj șocant al președintelui Ungariei, la marele pelerinaj de la Șumuleu Ciuc, de Rusaliile catolice.

Președintele Ungariei, Novak Katalin, a postat un mesaj șocant pe pagina sa de socializare:

„Nu ne lăsa să pierdem Ardealul, Dumnezeul nostru!”

Aceasta se află în România cu prilejul pelerinajului de Rusaliile catolice de la Șumuleu Ciuc.  Acolo, sunt prezenți zeci de mii de cetățeni maghiari, care au primit-o într-o baie de mulțime.

Peste 300.000 de persoane participă la marele pelerinaj de Rusaliile Catolice, de la Şumuleu Ciuc, potrivit estimărilor primarului municipiului Miercurea-Ciuc, Korodi Attila.

Novak Katalin a parcurs sâmbătă traseul către locul procesiunii de la Șumuleu Ciuc alături de cordonul oficial, format din preoţi şi pelerini. Preşedinta Ungariei efectuează o vizită de două zile în județul Harghita.

După ce a vizitat și Biserica Crucii din Şumuleu Ciuc, sâmbătă, 27 mai, duminică participa la inaugurarea părţii noi a şcolii elementare reformate din Sfântu Gheorghe, de la ora 12:00, apoi la inaugurarea căminului de bătrâni, la ora 14:00, potrivit programului oficial.

Articolul precedentLicența OMV Petrom, prelungită cu 15 ani – Actul este secret – Resursele țării, date pe șest în plină criză socială
Articolul următorAlegeri prezidențiale decisive în Turcia: Votul ce îl poate detrona pe Erdogan după 20 de ani – Ce șanse are rivalul său

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.