Polițiștii din Apuseni au confiscat 20 de metri cubi de material lemnos

Polițiștii din Apuseni au confiscat 20 de metri cubi de material lemnos, în urma unor  verificări efectuate în teren și în trafic. Controalele vor continua.

 

La data de 7 octombrie 2020, cu ocazia unui control efectuat în teren, polițiștii Postului de Poliție Avram Iancu au identificat, pe marginea unui drum forestier din zona ”Valea Boului”, 16 metri cubi de material lemnos, de esență rășinoasă, care ar fi fost tăiat în mod ilegal.

Polițiștii au indisponibilizat, în vederea confiscării, întreaga cantitate de material lemnos, iar cercetările sunt continuate pentru identificarea persoanelor care l-au exploatat ilegal.

Tot ieri, 7 octombrie, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni, l-au depistat pe un bărbat de 32 de ani, din Câmpeni, în timp ce transporta cu o autoutilitară, 4 metri cubi de cherestea, pentru care nu a putut prezenta documente legale de proveniență și transport.

Materialul lemnos a fost confiscat, iar conducătorul autoutilitarei a fost sancționat contravențional, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

 

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedent22 de tone de îngrăşăminte chimice, depozitate în loc neprotejat
Articolul următorTrimiși în judecată și cu bunurile sechestrate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.