Poliţiştii din Alba caută o minoră care a plecat de la domiciliul său şi nu au mai revenit până în prezent. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Actualizare:  Minora de 13 ani, din Alba Iulia, urmărită că urmare a faptului că nu s-a mai întors la domiciliu, a fost identificată pe raza localității Bucerdea Grânoasă. Aceasta va fi audiată de polițiști pentru a se stabili dacă a fost victima vreunei infracțiuni.

În seara zilei de 4 august 2019, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost sesizați de către un bărbat din Alba Iulia cu privire la faptul că, în seara aceleiași zile, fiica sa, TICĂ ANEMONE MARIA, în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Semnalmentele minorei sunt următoarele:

– înălţime 1,60 m,

– greutate 50 kg, constituție atletică, păr lung, castaniu, ochi căprui.

Membrii familie nu a putut preciza vestimentația minorei, la plecarea de la domiciliu.

Imediat după semnalarea dispariţiei minorei au fost demarate activitățile specifice în vederea depistării ei, acestea fiind dată în urmărire la nivel național.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea ei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.