Peste 450.000 de lei găsiți într-o valiză îngropată. Banii proveneau din furturi

Aproape 460.000 de lei ascunşi într-o cutie metalică au fost găsiţi de poliţişti în comuna Vințu de Jos, judeţul Alba, acolo unde era acunsă de hoţii de cupru.

În acest caz, un bărbat a fost arestat preventiv, un altul a primit arest la domiciliu şi alţi doi sunt cercetaţi sub control judiciar în dosarul de furt de cupru în valoare de 200.000 de euro.

Poliţiştii au făcut percheziţii în judeţele Cluj, Alba, Sibiu şi Ilfov, împreună cu cei de la Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.

În acest dosar de furt calificat, patru bărbaţi sunt bănuiţi de sustragerea unei cantităţi de cupru, în valoare de aproximativ 200.000 de euro.

Potrivit unui comunicat remis presei, este vorba despre patru bărbați cu vârste cuprinse între 37 și 49 de ani, din județele Alba, Cluj și Hunedoara, care sunt cercetați pentru furt calificat. 

Aceștia ar fi sustras o cantitate însemnată de cupru, fapta fiind săvârșită în luna august a acestui an.

„La 8 septembrie a.c., în cadrul activităţilor investigativ-operative, în comuna Vinţu de Jos, judeţul Alba, poliţiştii au descoperit şi ridicat 460.000 de lei, bani care se aflau într-un diplomat asuns sub pământ, proveniţi din comercializarea cuprului.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca”, a arătat sursa citată.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentExpoziția Moșteniri. 150 de ani de la moartea lui Avram Iancu
Articolul următorAu furat cardurile unui bătrân și au jucat la pariuri online

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.