Peste 10.000 de articole pirotehnice confiscate de poliţiştii din Alba Iulia

Trei persoane s-au ales cu dosare penale. Acestea au fost prinse de poliţiştii din Alba Iulia asupra lor cu peste 10.000 de articole pirotehnice.

La data de 20 decembrie 2018, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un tânăr de 20 de ani, din Alba Iulia, în timp ce încerca să comercializeze, ilegal, în zona Pieţei Cetate din municipiu, articole cu conţinut pirotehnic. Asupra tânărului au fost găsite 2.115 petarde şi pocnitori.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept, iar întreaga cantitate de articole pirotehnice a fost confiscată.

Tot în 20 decembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, i-au depistat, în flagrant delict, pe doi tineri, ambii de 24 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce încercau să comercializeze, în parcarea unui supermarket din municipiu, petarde şi artificii, deţinute ilegal.

Cu ocazia controlului efectuat, în autoturismul celor doi au fost găsite 8.033 de articole cu conţinut pirotehnic din categoriile P1, F1 şi F2.

Pe numele celor doi tineri, poliţiştii au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept, iar întreaga cantitate de articole pirotehnice a fost confiscată.

Articolul precedentJaf la o agenție de pariuri din Alba Iulia
Articolul următorCondiții perfecte de schi la Șureanu și Arieșeni

Comments are closed.