Jaf la o agenție de pariuri din Alba Iulia

Un bărbat din județul Mureş, care a încercat să spargă seiful unei agenţii de pariuri din Alba Iulia a fost prins, în flagrant delict, de polițiștii din Alba Iulia. Acesta a fost reţinut şi va fi prezentat în faţa procurorilor.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 20/21 decembrie 2018, în jurul orei 03.00, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au observat o persoană suspectă ce părăsea, pe uşa din spate, o agenţie de pariuri sportive situată la parterul unui bloc din Alba Iulia. Bărbatul a fost imobilizat şi încătuşat de poliţişti.

Asupra sa au fost găsite o rangă, un baros, şurubelniţă, lanternă, mănuşi, o cagulă şi alte bunuri susceptibile a fi folosite pentru spargeri.

Ulterior, poliţiştii au constatat că uşa casei de pariuri fusese spartă, iar seiful, aflat în interior, fusese forţat, fără ca din interiorul acestuia să fie sustrase sume de bani.

Persoana bănuită de săvârşirea faptei a fost condusă la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, pentru cercetări, iar faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt calificat,

În cursul zilei de 21 decembrie, acesta a fost prezentat în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Articolul precedentIncendiu la fabrica de încălțăminte din Vințu de Jos
Articolul următorPeste 10.000 de articole pirotehnice confiscate de poliţiştii din Alba Iulia