Personalitățile culturale din zona Aiud sărbătorite la Cafeneaua Culturală Aniversară

Miercuri, 25 septembrie 2019, începând cu orele 17,00 la Domeniile Boieru Ciumbrud va avea loc cea de-a treia ediție din acest an a Cafenelei Culturale Aniversare. Sub motto-ul „Toamna roadelor culturale la Aiud”, ce-a de-a treia ediție a Cafenelei Culturale Aniversare îi va sărbători pentru întreaga activitate desfășurată pe tărâm cultural pe următorii oameni de cultură cu care județul Alba se mândrește, în ordine alfabetică: Daniel Avram – cantautor, Ioan Hădărig – scriitor, Marcela Hădărig – traducător, Casandra Ion – poet și traducător, Dorel Lazăr – epigramist, Marius Moga – cantautor, Nicolae Moldovan – coregraf, Marcel Gheorghe Muntean.

Momentul festiv de înmânare a diplomelor și plachetelor aniversare va fi însoțit de momente artistice susținute de Daniel Avram, Marius și Emilia Moga și Ansamblul folcloric „Doina Aiudului”.

Cafeneaua Culturală este și un bun prilej prin care atât instituțiile organizatoare, cât și membrii comunității își pot arăta respectul pentru oamenii de cultură care contribuie semnificativ la dezvoltarea acestui domeniu în județul Alba.

La cea de-a treia ediție din anul 2019 a Cafenelei Culturale Aniversare, organizatorii evenimentului sunt Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Filiala Alba-Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România, Biblioteca Municipală „Liviu Rebreanu” Aiud și Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud.

Articolul precedentPrime de mobilitate acordate șomerilor la încadrarea în muncă
Articolul următorS-a stabilit programul turului Diviziei A1 la volei feminin

Comments are closed.