Trei persoane s-au prezentat la spital iar alte câteva au reclamat că se simt rău, după ce ar fi consumat produse de la o măcelărie de lux  din Alba Iulia. 

Luni dimineața, mai multe persoane au reclamat că s-au simțit rău după ce au cumpărat și consumat produse dintr-o măcelărie cu specific italian.

Pe lângă sesizarea făcută în scris de două persoane, către DSP Alba, și alți cetățeni au reclamat telefonic calitatea suspectă a produselor.

În urma sesizărilor inspectorii Direcției de Sănătate Publică Alba s-au deplasat la fața locului  însă măcelăria era închisă. Urmează o anchetă în acest sens împreună cu inspectorii DSVSA Alba.

 

21 COMENTARII

 1. buy albuterol

  Persoane suspecte de TOXIINFECȚIE alimentară după ce au consumat produse de la o măcelărie de lux din Alba Iulia – Realitatea de Alba

 2. tylenol walmart

  Persoane suspecte de TOXIINFECȚIE alimentară după ce au consumat produse de la o măcelărie de lux din Alba Iulia – Realitatea de Alba

 3. Знаете ли вы?
  Крейсер «Берик» на рейде в Девонпорте
  Убийца с руками-клешнями избежал тюрьмы, но позже сам был убит.
  Китайскую пустыню засадили лесами и открыли там фешенебельный курорт.
  Первый в мире короткоствольный револьвер (англ.)русск. с откидным барабаном стал символом кинонуара.
  Консервативные художественные критики обрушились на портрет девушки, называя её гермафродитом, дочерью Каина и проституткой.

  0PB8hX.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here