Poliţiştii din Blaj l-au identificat pe un tânăr din oraş ca persoană bănuită de furtul unei biciclete din curtea unui imobil.

La data de 9 martie 2019, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj l-au identificat, la scurt timp de la comiterea faptei, pe un tânăr de 22 ani, din Blaj, ca persoană bănuită de săvârşirea unei infracțiuni de furt.

Se pare că tânărul, ar fi intrat fără drept, in curtea imobilului persoanei vătămate si ar  fi sustras o bicicleta.

Bunul furat a fost recuperat şi restituit păgubitului, iar faţă de tânărul bănuit de furt, poliţiştii au întocmit dosar penal. Cercetările continuă.

Poliţiştii din Fărău au identificat pe o femeie din localitate ca persoană bănuită de furtul unei sume de bani dintr-o locuinţa.

La data de 8 martie 2019, poliţiştii Postului de Poliție Fărău Blaj au identificat, pe o femeie, de 59 de ani, din Fărău, ca persoană bănuită de săvârşirea unei infracțiuni de furt, faptă sesizată poliţiei în data de 28.11.2018.

Se pare că, în data de 14.10.2018, femeia ar fi pătruns in locuința persoanei vătămate din aceeaşi localitate, de unde a sustras suma de 7000 lei.

Faţă de femeia bănuită de furt, poliţiştii au întocmit dosar penal. Cercetările continuă.