Pățania unui tânăr care a păcălit Aeroflotul și a urcat în avion cu motanul de 10 kg. Cum a fost pedepsit pasagerul

Compania aeriana rusească Aeroflot i-a anulat unui pasager toate bonusurile acordate în urma curselor efectuate pentru încălcarea regulilor, pasagerul luându-și fraudulos la bord pisica supraponderală.

Aeroflot a spus că Mikhail Galin, de 34 de ani, și-a luat motanul – pe Viktor – la bordul avionului SU1702, de la Moscova până la Vladivostok. În conformitate cu regulile companiei, animalele de companie cu o greutate mai mare de 8 kg trebuie să fie duse în compartimentul de bagaje. Pentru că Viktor era prea gras pentru cabina de pasageri, Galin a conceput un plan viclean prin care l-a luat cu el la bord, potrivit BBC NEWS.

Compania aeriană, însă, a aflat că Galin a încălcat regulile și „a luat decizia de a-l scoate pe acest pasager din programul de bonusuri”. „Toți kilometrii adunați în urma călătoriilor vor fi anulati”, a precizat compania aeriană într-un comunicat.

Mikhail Galin s-a dat singur de gol că l-a urcat pe Viktor la bord, după ce s-a lăudat pe Facebook. Într-o postare care s-a viralizat, Galin a povestit pas cu pas cum a procedat.

Galin a spus că l-a avut pe Viktor cu el într-o călătorie din capitala Letoniei, Riga, spre orașul din nordul îndepărtat al Rusiei, Vladivostok, care a inclus o escală în Moscova.

Când a încercat să urce în al doilea avion, în capitala Rusiei, personalul Aeroflot i-a transmis că nu-i va permite să-l ducă pe Viktor în cabina de pasageri. „Viktor s-a îngrășat și a ajuns la 10 kilograme, un nivel nepermis pentru cabină”, a scris Galin.

Pentru că era de neconceput să-l trimită pe Viktor la cală, Galin și-a amânat zborul și a luat „decizia strategică de a găsi o pisică similară, dar mai ușoară” pe aeroportul din Moscova.

A doua zi, Galin s-a întors la aeroport cu altă pisică identică, dar mai ușoară. După ce a trecut de check-in, pisica a fost înapoiată proprietarilor săi din aeroport, iar el l-a preluat pe Viktor care avea acum permis de îmbarcare.

Toată pățania trecerea neobservată dacă postarea lui, însoțită de o fotografie cu Viktor și un pahar de vin spumant alături, nu se viraliza. Însă povestea pisicii grase care a călătorit fraudulos în cabina pasagerilor a ajuns, în final, și la urechile celor de la Aeroflot.

Compania a desfășurat și o anchetă, iar pe camerele de supraveghere s-a văzut când Galin a schimbat pisicile.

Într-o altă postare, Galin a spus că acceptă fără nicio problemă pedeapsa companiei.

Articolul precedentFuncție importantă pentru deputatul Sorin Bumb în Comisia Permanentă pentru Industrie și Servicii a Camerei
Articolul următorUn adolescent credea că are pneumonie, însă a avut nevoie de dublu transplant de plămâni. Medic: Nu am mai văzut așa ceva

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.