Nu scăpăm de vremea rea!

Meteolologii au actualizat avertizarea meteorologică! Astfel în intervalul 13 iunie, ora 10:00 – 13 iunie, ora 23:00 în Muntenia, Oltenia, jumătatea de sud a Moldovei și local în Transilvania vor fi perioade în care se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 25…30 l/mp și izolat 35…40 l/mp.

Vântul va avea intensificări cu viteze de peste 65…70 km/h în vestul și sudul Olteniei, iar în Carpații Meridionali, la peste 1800 m, rafalele vor depăși 90…100 km/h.

 Local și temporar, intensificări ale vântului vor fi și în celelalte zone, cu precădere în Transilvania.

În județele Tulcea și Constanța, cu precădere în zona litoralului, instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, viejlii și grindină. Va ploua abundent și se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 40 l/mp și izolat 50…60 l/mp.

Articolul precedentMinistrul Sănătății anunță al patrulea val de coronavirus, în România: „Ce ne dorim este ca intensitatea acestui val să nu fie foarte mare”
Articolul următorBilanț coronavirus – 13 iunie – Autoritățile anunță noile statistici – Câte infectări s-au înregistrat în ultimele 24 de ore

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.