Noul ministru al Educației, despre trecerea şcolilor în online din cauza crizei energetice: „Nu ne mai permitem goluri sau pauze în învăţare”

Ministrul Educaţiei – Ligia Deca exclude, joi, varianta trecerii şcolilor în online din cauza crizei energetice. ”Nu ne mai permitem goluri sau pauze în învăţare”, a transmis Ligia Deca.

„Ministerul Educaţiei şi eu personal dorim ca şcolile să rămână deschise, indiferent de cursul pe care criza economică sau energetică îl va lua. Nu ne mai putem permite goluri sau pauze în procesul de învăţare”, a afirmat, joi, ministrul Educaţiei, Ligia Deca, într-o conferinţă de presă. 

„Prioritatea este să păstrăm toate şcolile deschise, indiferent ce se întâmplă pe piaţa energetică”, a adăugat ministrul.  

„Am purtat discuţii cu inspectorii generali pentru asigurarea condiţiilor normale de funcţionare. Nu există din analizele noastre motive de îngrijorare. Dacă sunt cazuri punctuale trebuie aduse la cunoştinţa noastră. Nicio şcoală nu trebuie să închidă pentru că nu îşi poate achita facturile la utilităţi”, a mai precizat ministrul.  

Articolul precedentPENSIILE vor fi majorate cu cel puțin 10%, de la 1 ianuarie 2023! Anunțul lui Marcel Ciolacu
Articolul următorFocar de varicelă la o grădiniţă: alte două cazuri, depistate la şcoala care funcţionează în acelaşi imobil

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.