Nicolae Ciucă, anunț major pentru economia României în 2023 – Decizia pentru români impusă în ședința coaliției

Premierul Nicolae Ciucă a luat o decizie fulger pentru România în anul 2023, la ședința coaliției de luni seară.

A fost ședință la nivelul coaliției de guvernare luni seară. Membrii Coaliției s-au întâlnit să discute despre bugetul pe anul următor, pe agenda discuțiilor fiind posibile și majorarea pensiilor și salariilor, taxa pe soare sau declarațiile controversate ale membrilor UDMR, relatează Realitatea PLUS.

Premierul Nicolae Ciucă a făcut anunțul pe tema bugetului de stat pe 2023, ce urmează să fie aprobat de Guvern şi trimis în Parlament. Șeful Executivului, președintel PNL, a anunțat, după ședința coaliției, că investițiile vor avea alocat din  buget pentru anul 2023 – 7,2%.

Și anul acesta, am alocat cea mai mare sumă din ultimii 32 de ani pentru investiții, aproape 90 de miliarde de lei. Măsurile bune luate de guvern se văd în creșterea economică a României, dar și în creșterea investițiilor străine directe, care au fost peste 9 miliarde de euro în 2022.

Investițiile înseamnă, pe lângă dezvoltare și modernizare în toate sistemele cheie, și crearea de noi locuri de muncă. În contexte economice dificile, precum cel prin care trecem, investițiile sunt cea mai bună soluție pentru a le asigura cetățenilor un trai decent, mai multe oportunități și creșterea veniturilor”, a transmis premierul Nicolae Ciucă, după ședința coaliției.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentAvansări în grad la Jandarmeria Alba cu ocazia Zilei Naționale a României
Articolul următorRugăciunea Sfântului Nicolae pe care trebuie să o rostești astăzi: ferește de boli, necazuri și moarte grabnică

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.