MISS LIBERTY – ULTIMUL MADRIGAL, la Casa de Cultură a Studenților

Cu ocazia Centenarului, Compania „Liviu Rebreanu” a Teatrului Naţional Târgu-Mureş a produs în colaborare cu Teatrul „Mihai Eminescu” din Chişinău, spectacolul MISS LIBERTY – ULTIMUL MADRIGAL, de Mircea M. Ionescu, în regia lui Elemér Kincses.

Teatrul de Păpuși „Prichindel” este partener în acest demers, de promovare a unui astfel de eveniment și, alături de producători, aduce la cunoștința publicului albaiulian că spectacolul va ajunge și la Alba Iulia, la Casa de Cultură a Studenților, în data de 5 decembrie 2018, orele 19.00.

Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, prețul fiind de 15 lei (intrare generală).

Piesa scrisă de Mircea M. Ionescu ne prezintă poveştile a zece personaje care se întâlnesc la capătul podului Queensboro din New York. De ce clipe îşi amintesc aceştia?… Unde îi vor duce poveştile lor?… Visul american chiar există?…”

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: Cristian Iorga, Dan Melnic, Petru Hadârcă, Anatol Durbală, Luchian Pantea, Liviu Pancu, Csaba Ciugulitu, Diana Decuseară, Alexandru Pavel, Ale Țifrea. Scenografia îi aparține Mariei Miu, iar regia tehnică lui Nicu Băgăian.

Articolul precedentZiua Internaţională a Persoanelor cu Handicap sărbătorită la Alba Iulia prin evenimentul „Bucuria Darului”
Articolul următorAu furat autoturisme ca să le dezmembreze, dar au fost prinși de polițiști

Comments are closed.