Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, în ultimere 24 de ore, 1.600 de pachete cu ţigări și 283 litri de alcool, pe care doi cetățeni bulgari au încercat să le introducă ilegal în ţară.

În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au desfăşurat acțiuni specifice pe linia combaterii traficului cu produse accizabile. Astfel, au fost selectate pentru control mai multe mijloace de transport.

Cu ocazia controlului amănunțit efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit, în interiorul unui microbuz și în portbagajul unui autoturism, disimulate printre bagaje și sub scaunele pasagerilor, 1.600 de pachete cu țigări și 283 litri de alcool, toate având aplicate timbru fiscal bulgăresc.

La cercetări s-a stabilit faptul că țigările aparțin șoferilor mijloacelor de transport prezentate la control. Aceştia sunt cetățeni bulgari, în vârstă de 38, respectiv 39 de ani şi au declarat că au achiziţionat bunurile din Bulgaria, urmând să le transporte în Germania, pentru a le oferi cadou prietenilor.

Bunurile, în valoare de 60.360 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita prevăzută de lege”, faptă prevăzută de Legea 227/2015.

34 COMENTARII

 1. Знаете ли вы?
  Американская энциклопедия включила в себя десятки статей о вымышленных людях, якобы связанных с Латинской Америкой.
  Китай реализует в Пакистане собственный План Маршалла.
  Иракский физрук получил мировую известность под псевдонимом «ангел смерти».
  Издательство «Шиповник» было задумано для публикации сатиры, однако вместо неё печатало Лагерлёф, Бунина и Джерома Джерома.
  Канадский солдат в одиночку освободил от немцев нидерландский город.

  http://0pb8hx.com

 2. Знаете ли вы?
  Хотя ареал белизского геккона состоит из нескольких крохотных островов, IUCN не считает его раздробленным.
  Российских легкоалетов могут сурово наказать за действия чиновников от спорта.
  17 бойцов остановили под Старым Осколом более 500 оккупантов.
  Консервативные художественные критики обрушились на портрет девушки, называя её гермафродитом, дочерью Каина и проституткой.
  Иракский физрук получил мировую известность под псевдонимом «ангел смерти».

  http://www.0pb8hx.com/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here