Un bărbat din comuna Lupșa a fost oprit pe DN 75 de polițiștii din Baia de Arieș. Se pare că acesta transporta ilegal material lemnos cu o remorcă neînmatriculată.

La data de 28 august 2019, în jurul orei 15.00, polițiștii din Baia de Arieș în timp ce acționau împreună cu polițiștii din Lupșa, pe DN 75, au oprit, pentru control, un tractor care transporta, cu o remorcă, material lemnos și era condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Lupșa.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu a putut prezenta documente legale de proveniență și transport, pentru cei 3,3 metri cubi de material lemnos transportat, iar remorca cu care era transportat acesta nu este înmatriculată în circulație.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010 privind constatarea și stabilirea contravențiilor silvice, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

Totodată, pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.