SC APĂ CTTA SA ALBA anunță întreruperea furnizării apei potabile în mai multe localități din cauza unei avarii produse astăzi, 03.07.2019, la aducțiunea de apă DN1200 (FIR II), de către constructorul Autostrăzii Sebeș-Turda, în zona Oiejdea.

Localitățile vizate:

com Cricau, com Ighiu, com Galda, com Stremt, Beldiu, com Mihalt (Obreja), com Bucerdea Granoasa, Cistei, com. Craciunelu de Jos, com Miraslau, Decea, com. Unirea, Noslac, orașul Ocna Mureș, cât și abonații racordați direct la magistrală.

Din cauza lucrărilor deosebit de complexe durata întreruperii la cca. 35 de ore, fapt care ar putea afecta și rezervele de apă existente în rezervoarele altor localități.

La reluarea furnizării pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiți să procedăm la purjarea apei (spălări locale), până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate, situație în care rugăm clienții, să folosească apă numai în scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Albă Iulia la numărul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.

Va mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat, independent de voință noastră!„, au transmis reprezentanții SC APA CTTA SA ALBA.