Lia Olguța Vasilescu: Ce condiții pune PSD liberalilor pentru intrarea la guvernare – Culisele statului paralel, ora 18:00

Olguța Vasilescu este, astăzi, invitata Ancăi Alexandrescu, într-o ediție eveniment la Realitatea Plus, de la ora 18:00. Timp de două ore, fostul ministru al Muncii explică, punct cu punct, condițiile care nu sunt negociabile puse de PSD liberalilor pentru a intra la guvernare. 

Cum vor social-democrații să majoreze cele aproape 5 milioane de pensii cu 11% peste doar trei săptămâni. De unde vor găsi acești bani? Aflați la ora 18:00. 

Olguța Vasilescu susține că nu renunță la Legea Pensiilor de majorare a veniturilor tuturor seniorilor cu până la 40%. Când vor urma aceste măriri ne spune Olguța Vasilescu. Ce modificări urgente pregătește PSD la Legea Pensiilor și când ar putea să crească pensia minimă la 1.000 de lei, dar și informații de culise de la negocierile dintre PNL și PSD – toate aceste informații, într-o ediție specială, în această seară. 

Articolul precedentLa schi în Bulgaria fără certificat verde
Articolul următorAnunț ANM: Se schimbă vremea: în unele zone va ninge și se va depune strat semnificativ, la munte vor fi rafale și zăpada va fi spulberată

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.