La schi în Bulgaria fără certificat verde

Vești bune pentru turiștii care merg la schi în Bulgaria. Aceștia vor avea acces pe pârtii fără certificat verde. Este mesajul cât se poate de clar al ministrului interimar al Turismului. 

Pasionații de sporturi de iarnă nu vor fi nevoiți să prezinte certificatul verde în unitățile de cazare și nici în zonele de schi, dacă aleg să meargă la vecinii bulgari.

Cei care vor, însă, să beneficieze de absolut toate serviciile din stațiunile montane, precum accesul în restaurante și cafenele, vor prezenta la intrare dovada vaccinării, a trecerii prin boală sau un test PCR negativ.

 

Potrivit ministrului bulgar, nu vor exista zone speciale Covid și nici hoteluri de carantină. Cei depistati pozitivi la testare vor merge direct la spital, a mai declarat acesta. 

Articolul precedentZi crucială pentru Guvern: PNL decide dacă bate palma cu PSD – propunere bombă pentru funcția de PREMIER
Articolul următorLia Olguța Vasilescu: Ce condiții pune PSD liberalilor pentru intrarea la guvernare – Culisele statului paralel, ora 18:00

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.