La volan fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice

Un tânăr de 25 de ani, din Teiuş a fost depistat în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere.

La data de 06 aprilie 2019, în jurul orei 01.50, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Teiuş, în timp ce acţionau pe strada Bisericii, din oraşul Teiuş, l-au depistat pe un tânăr de 25 de ani, din Teiuş, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,44 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de “conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanţe” şi “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

Articolul precedentRezultatele acţiunii T.I.S.P.O.L. Speed
Articolul următorSebeșan prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice