La Metes, elevii de clasa pregătitoare vor primi ghiozdane si rechizite

Copii din clasa 0 din comuna Metes, vor avea parte de o surpriza, anul acesta scolar, din partea primariei. Actiunea face parte din strategia de sustinere a tinerilor din comuna. Primarul comunei Metes, Dan Cosmin Opruta, ţine să precizeze că toți copiii din clasa “0” din comuna Metes vor primi gratuit la începutul anului școlar 2018/2019 un ghiozdan și rechizitele necesare. Este vorba despre penar, creioane colorate, creion grafit, hărtie glasată, bloc de desen, carioci, foarfeca pentru primul an de școală.

Proiectul acesta a fost demarat, pentru-ca rolul educatiei are o importanța deosebita pentru comunitate și viitorul ei, In comuna Metes, 20 de copii (6– fete și 14 – baieți) vor începe cursurile școlare în clasa “0” din acest an. Ne propunem să continuam această acțiune dedicată elevilor, în fiecare an școlar, dar să o și extindem prin măsuri care să sprijine dezvoltarea competențelor și pregătirea copiilor . La anul vom încerca să suplimentăm bugetul pentru această acțiune. Am discutat și cu doamna director. Este o acțiune binevenită. ”, a declarat primarul comunei Metes, Dan Cosmin Opruta.

Totodata, primarul comunei Metes, a precizat ca va fi prezent la deschiderea anului scolar in toate unitatile de invatamant din comuna.

Articolul precedentProiectul „În vacanţă îmi fac doar amintiri frumoase”, la final
Articolul următorVioara lui George Enescu ajunge miercuri la Alba Iulia

Comments are closed.