Joi: Şedinţă ordinară la Consiliul Local Sebeș

Consiliul Local al municipiului Sebeș este convocat pe data de 27 septembrie, de la ora 14.00, la şedinţa ordinară a lunii septembrie.

Ședinţa va avea loc la Colegiul Național Lucian Blaga Sebeș, în sala festivă.

Ordinea de zi a ședinței din data: 27.09.2018
  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației  de parcelare  a imobilului situat administrativ în Sebeș, extravilan,în locul denumit  topic ,,Jan,,înscris în CF nr. 498 Sebeș, nr. parcelă  575/13.

Proiect: iniţiator  primar

  1. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local al Municipiului Sebeş în Consiliile de Administraţie a Şcolilor din învăţământul preuniversitar de pe raza administrativ-teritorială a Municipiului Sebeş.

Proiect: iniţiator  primar

  1. Proiect de hotărâre privind modificarea  HCL 235/2017 având ca obiect transmiterea dreptului de folosință  gratuită  asupra terenului situat în Lancrăm ,înscris în CF nr. 76149 nr. cad. 76149 Lancrăm – parcela nr. 65 din folosința d-nei Tulea (Luca)  Irina – Ioana  în favoarea  d-lui  Chiorean Nicolae – Alin. 

Proiect: iniţiator  primar

  1. Proiect de hotărâre privind transmiterea dreptului de folosinţă gratuită  asupra terenului situat în Lancrăm str. Salciei nr.5, înscris în CF 76143 – nr.top 76143 parcela 59  din folosinţa Familiei  Iancu Gheorghe și Iancu Maria-Bianca  în folosința d-nei Dumitru Alexandra-Larisa..

Proiect: iniţiator  primar

  1. Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 500 lei/familie, cuplurilor din Municipiul Sebeș,care au împlinit în anul 2018 cincizeci de ani de la căsătorie.

Proiect: iniţiator  primar

  1. Privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local al Municipiului Sebeş în Comisiile de Evaluare și Asigurarea Calității, ce se vor constituii la nivelul Instituțiilor din învăţământul preuniversitar de pe raza administrativ-teritorială a Municipiului Sebeş

Proiect: iniţiator  vice primar

  1. Proiect de hotărâre privind majorarea  bugetului local  pe anul 2018 și a Programului de investiții publice pe obiective de investiții,pe surse de finanțare  pe anul 2018 și estimări pe 2019 – 2021.

Proiect: iniţiator  primar

Articolul precedentParteneriatul româno-german, celebrat prin teatru
Articolul următorEducație juridică pentru liceeni în Aiud

Comments are closed.