Jandarmii din Alba vor fi la datorie pe perioada manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba se vor afla la datorie pentru a asigura desfășurarea în condiții de ordine și siguranță publică a manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României.

De asemenea, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la mai multe competiții sportive ce vor avea loc pe 29 și 30 noiembrie.

Astăzi, jandarmii vor fi prezenți pentru a asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele A.F.C. Metalurgistul Cugir și A.C.S. Sticla Arieșul Turda, desfășurat în localitatea Cugir, iar mâine în cadrul meciurilor de fotbal desfășurate în localitățile Galda de Jos dintre echipele Industria Galda- C.S.C. Sânmartin , Alba Iulia, între echipele A.F.C. Unirea și S.C.M. Zalău, precum și la meciul de volei dintre echipele C.S. Alba Blaj- Știința Bacău

De altfel, sâmbătă cu ocazia manifestărilor dedicate zilei de 1 Decembrie, două plutoane din cadrul Jandarmeriei Alba vor participa la ceremoniile militare de depuneri de coroane și jerbe de flori la statuile lui I. C. Brătianu, Iuliu Maniu, Mihai Viteazul, precum și e Regelui Ferdinand I și a Reginiei Maria, în Alba Iulia.

Duminică, 1 Decembrie, vor fi angrenați peste 300 de jandarmi în misiunile de asigurare a măsurilor de ordine publică la activitățile militare comemorative și religioase organizate în Alba Iulia. În sprijinul acestora vor acționa și alte structuri, astfel: Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu Mureș, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara, Inspectoratul de Poliție al Județului Alba, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba Iulia și Poliția Locală Alba Iulia.

Având în vedere faptul că la manifestările dedicate zilei de 1 Naționale a României, se estimează un număr mare de persoane, Jandarmeria Alba recomandă participanților să adopte un comportament decent, să respecte prevederile legale în vigoare, precum și recomadările forțelor de ordine.

Totodată, participanții sunt rugați să ceară sprijinul jandarmilor aflați în dispozitiv sau prin prin apelarea Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență –112.

Articolul precedentVideo : Lanț uman în contur de România
Articolul următorO nouă mișcare politică : AUR – pe listele de vot la alegerile locale și parlamentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.