Italian, urmărit internaţional, prins la Sebeş

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Alba, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române au depistat un italian pe numele căruia autorităţile din ţara sa au emis două mandate europene de arestare, pentru comiterea de infracţiuni economice.

Poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Alba l-au depistat şi reţinut la data de 10 ianuarie 2019, pe un bărbat de 56 de ani, cetățean italian cu reşedinţa în Sebeş, care era urmărit internaţional.

Autorităţile judiciare italiene au emis pe numele acestuia două mandate europene de arestare, fiind condamnat la 3, respectiv 4 ani închisoare pentru săvârşirea de infracțiuni economice.

Poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române pentru depistarea celui în cauză.

Bărbatul a fost prezentat autorităţii competente, respectiv Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia.

Articolul precedent3 bărbați au fost reținuți în urma unor percheziții domiciliare în Blaj
Articolul următorUn șofer băut a intrat într-un cap de pod

Comments are closed.